Totaal Service Inhuur (TSI)

Flexibilisering en verzelfstandiging zijn de trends van de huidige arbeidsmarkt. Traditionele dienstverleners blijken niet in staat hun ervaren professionals aan boord te houden waardoor deze gaan freelancen of zich verenigen in kleine samenwerkingsverbanden (netwerkorganisaties). Als opdrachtgever wil je graag over deze talenten kunnen beschikken. Dit heeft tot gevolg dat het als opdrachtgever steeds lastiger wordt om de talenten te kunnen selecteren. Bovendien groeit het aantal leveranciers ontzettend snel. Hiermee wordt het inhuurproces voor veel bedrijven een zeer arbeidsintensief en risicovol traject. Met Totaal Service Inhuur (TSI) ontzorgt Seven Stars u als opdrachtgever volledig. Hierbij heeft u de maximale keuze uit geschikte professionals voor uw projecten tegen concurrerende tarieven met slechts één aanspreekpunt. Bovendien bent u volledig gevrijwaard van de wet ketenaansprakelijkheid (WKA). De volgende diensten voeren we voor u uit;

  • Selectie van kandidaten
  • Screening van kandidaten
  • Contractbeheer
  • Markt -en managementinformatie

Seven Stars gaat na aan welke eisen de kandidaten dienen te voldoen en binnen welke cultuur zij aan de slag gaan. Vervolgens selecteren wij passende vakmensen uit ons netwerk van freelancers, de databases van onze partners en het potentieel van de arbeidsmarkt. Hierbij maken we ook gebruik van alle vormen van social media. Seven Stars screent de kandidaten uitvoerig, op basis van onder meer de relevante diploma’s, referenties, het cv en een gesprek. De selecterende professionals van Seven Stars zijn zeer ervaren in de ICT. Dankzij hun specifieke kennis en ervaring zijn zij als geen ander in staat te beoordelen welke kandidaten het beste op de wensen van onze opdrachtgever aansluiten. Het contract- en tariefbeheer geschiedt middels de speciaal hiervoor ontwikkelde software. Deze software biedt bovendien zeer veel managementinformatie, zoals de totale inkoopkosten van externen. Als opdrachtgever kunt u eenvoudig over deze informatie beschikken, bovendien kunnen wij deze desgewenst ook koppelen aan rapportagetools welke binnen uw organisatie in gebruik zijn.

Kortom: TSI van Seven Stars zorgt voor de juiste professionals op de juiste plek, één lijn in de contracten met externen, duidelijke tariefafspraken, eenduidige inkoopvoorwaarden en een overzichtelijke administratieve afhandeling.

Snel naar...