Werving & Selectie

Aan de hand van uw wensen, eisen en verwachtingen, werft en selecteert Seven Stars geschikte ICT-professionals voor de invulling van uw vacature(s).

Dankzij onze uitgebreide kandidatendatabase, toegang tot externe cv-databases en kennis van social media stellen wij onze opdrachtgevers snel de juiste kandidaten voor. Maatwerk staat daarin voorop; door onze jarenlange ervaring in de ICT weten wij ons te verplaatsen in de cultuur van de opdrachtgever en dragen wij kandidaten voor die zowel qua expertise als persoonlijkheid binnen de organisatie passen. Na het selectieproces kan de kandidaat van uw keuze direct in dienst treden. Is een ‘proeftijd’ gewenst, dan huurt de opdrachtgever de professional via Seven Stars in. Na een vaste periode tegen een vast tarief kan de opdrachtgever beslissen de medewerker in dienst te laten treden.

Persoonlijk Profiel Analyse® (PPA)

Seven Stars is gecertificeerd in het afnemen van persoonlijkheidsanalyses van Thomas International. Persoonlijke competenties bepalen in grote mate of iemand gaat excelleren in een functie of past binnen een organisatie. Voordat de PPA wordt afgenomen kunnen we ook een profiel van de openstaande functie en van uw organisatie maken. Op deze manier maken we expliciet wat de impliciete persoonlijkheidseigenschappen zijn welke u in een nieuwe medewerker hoopt terug te vinden. Door deze te vergelijken met de resultaten van de analyse krijgt u een goed beeld in hoeverre de kandidaat op persoonlijkheid matcht met uw verwachtingen.

Werving & selectie via Seven Stars:

  • Seven Stars vindt de geschikte ICT-professional; u gaat door met uw core business
  • U bespaart op kosten (advertenties, sollicitatiegesprekken, testen, etc.)
  • Profijt van de kennis en ervaring van Seven Stars bij het selectieproces
  • Onafhankelijk zijn van reacties op de vacature, dankzij actieve benadering door Seven Stars

 Extra voordelen ‘proeftijd’ via Seven Stars:

  • Flexibele invulling van de vacature
  • Vermindering van werkgeversrisico’s
  • Coaching en opdrachtbegeleiding door Seven Stars

Snel naar...