Ben jij een Microsoft Professional?

En ben jij een nuchter, gedreven en ondernemend type en heb jij verstand van zaken en passie voor het Microsoft vak?

Seven Stars is altijd op zoek naar mensen die hierop JA zeggen!

Wij hebben een team van professionals in dienst die vol zijn van hun vak, het leuk vinden om dit te delen en graag hun kennis en ervaring gebruiken om die toegevoegde waarde te leveren waar onze klanten naar op zoek zijn! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat vragen we ook van onze mensen.

Wij zijn innovatief, open, betrokken en kennen een ondernemende cultuur. Daarbij worden eigen initiatieven gestimuleerd en gewaardeerd. Wij zijn overtuigd van het nut van investeren in onze mensen en zijn mede daarom frequent bezoekers van Tech Days, TechEd en andere conferenties. Je wordt continue door ons opgeleid in de nieuwste tools en (ontwikkel)technieken welke je in je dagelijkse werkzaamheden zult toepassen. Daarnaast zijn we een jonge, informele organisatie waar we teamgeest, fun, uitjes en vrijdagmiddagborrels leuk en belangrijk vinden en we zakelijk en privé naar elkaar omzien. 

Heb jij de nodige ervaring en kennis op het gebied van Web (ASP.NET, Javascript, HTML, CSS), BizTalk, SharePoint, integratie, architectuur, Agile/Scrum methodiek en/of .NET software ontwikkeling in het algemeen? Ben jij toe aan een relatief klein, betrokken organisatie waar er echt naar je geluisterd wordt? Wil jij daadwerkelijk regisseur worden van je eigen carrière en zoek je een werkomgeving waar we er alles aan doen om jouw doelen te realiseren?

Oftewel, ben jij toe aan een sterrenstatus?!

We willen je graag vertellen wat wij voor je kunnen betekenen en maken daarom van harte kennis met je!

 

Snel naar...