Dit zijn we

Seven Stars is opgericht in 2005 en heeft als corebusiness haar opdrachtgevers te ondersteunen bij het realiseren van de gestelde business goals. Dit doen we door het detacheren van ICT-professionals en het leveren van ICT-toepassingen. Voorop hierbij staat het rendement dat de geleverde dienst of toepassing onze opdrachtgever biedt. Hierover gaan we dan ook graag het gesprek aan.


Als onafhankelijke en innovatieve ICT-dienstverlener biedt Seven Stars maatwerk. Of het nu gaat om detachering, het uitvoeren van projecten of andere ICT-vraagstukken, de kennis en ervaring van onze professionals bieden altijd een passend antwoord. De business case en het rendement van de opdrachtgever zijn hierin leidend. De door Seven Stars voorgestelde methoden, toepassingen en professionals sluiten niet alleen qua kennis en kwaliteit aan bij de opdrachtgever, maar ook wat betreft de cultuur. Of beter gezegd: juist qua cultuur dient er sprake te zijn van een match.

Doordat Seven Stars is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening, kunnen opdrachtgevers rekenen op diepgaande kennis en advies op dit gebied. Zo werken we volgens Prince 2 principes en voeren we onze softwareontwikkeltrajecten Agile uit. Ook hebben we een duidelijke visie op deze methodieken en kunnen we hierover met onze opdrachtgevers sparren.


Seven Stars biedt:

Seven Stars is NEN-ISO 9001 (2008) gecertificeerd en bedient een trouwe kring van opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Het hoofdkantoor staat in Zwolle, maar het werkgebied van Seven Stars reikt verder; Seven Stars is voornamelijk actief voor bedrijven die binnen een straal van honderd kilometer vanaf de Overijsselse hoofdstad zijn gevestigd.

Snel naar...