Strategie

Customer Intimacy Daar draait het bij Seven Stars om.
Het kennen van onze opdrachtgever en haar bedrijfsprocessen is voor ons essentieel om ICT- diensten op maat te kunnen bieden. Snelheid, kwaliteit en transparantie vormen de belangrijkste waarden hierin. Het onderhouden van een intensieve relatie met onze medewerkers, opdrachtgevers, freelancers en geselecteerde partners zien wij als een kritische succes factor.


Missie

Onderscheidend vermogen creëren en rendement behalen voor onze opdrachtgevers. Dit doen we door innovatieve applicaties te ontwikkelen of de juiste ICT-professional op de juiste plek te detacheren. Continu werken we bij Seven Stars aan de groei van onze kennis en die van onze professionals. Zodoende vormen innovatie, creativiteit, ontwikkeling, goed werkgeverschap en openheid onze belangrijkste waarden.


Visie

Seven Stars staat voor dienstverlening op maat. Doordat snelheid, kwaliteit en transparantie als een rode draad door onze werkzaamheden lopen, hebben wij al jaren duurzame en intensieve relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers, freelancers en partners.

Snel naar...