Nieuws

Afstuderen bij Seven Stars

De afgelopen drie jaar ben ik bezig geweest met een studie Informatica aan Hogeschool Windesheim hier in Zwolle. Tijdens mijn opleiding ben ik in contact gekomen met veel verschillende technieken en methodes in de Informatica. In het derde jaar van mijn studie moest ik voor de minor Web Technology een stage korte lopen bij een bedrijf.

Ik werd toen ingedeeld bij Seven Stars en dit is me erg goed bevallen. Wat me vooral opviel was de open en gezellige sfeer binnen het bedrijf, er was altijd ruimte voor vragen en ik kon altijd terecht bij mijn begeleiders. Een aantal weken terug was het dan zover: tijd om af te studeren. Daarvoor moest ik opnieuw een bedrijf kiezen om bij te gaan werken, mijn keuze viel eigenlijk direct op Seven Stars. Inmiddels ben ik samen met een andere student van Windesheim bezig aan een opdracht.

De opdracht betreft de integratie van verschillende business systemen zoals een SharePoint en CRM omgeving. De uitdaging zit vooral in het naadloos presenteren van de data en functies van de verschillende systemen als één geheel. De opdracht sprak me aan omdat het voor mij een nieuw onderwerp is en omdat de opdracht uitgebreider en ingewikkelder dan de gemiddelde opdracht. De komende weken ga ik eerst onderzoek doen naar de verschillende mogelijkheden van business integratie en wat hier allemaal bij komt kijken. Daarna gaan we samen het landschap opzetten waarin we een gekozen oplossing kunnen uitbouwen en testen. 

Milan Bon, stagiair van de opleiding Informatica aan Hogeschool Windesheim

Snel naar...