Nieuws

Belastingdienst selecteert combinatie Seven Stars en Jenrick voor inhuur IT-specialisten

Persbericht
Zwolle, 4 november 2013

Belastingdienst selecteert combinatie Seven Stars en Jenrick voor inhuur IT-specialisten. 


Het Zwolse IT-bedrijf Seven Stars en zijn Culemborgse collega Jenrick zijn op basis van een aanbestedingsprocedure door de Belastingdienst geselecteerd als partner voor het leveren van IT-specialisten. Dat is vandaag officieel bekendgemaakt. 

De overeenkomst houdt in dat de combinatie IT- specialisten mag leveren en contracteren. “De Belastingdienst is een grote speler met een belangrijke taak waar ICT een cruciale rol speelt. We zijn enorm trots dat we hier nu een bijdrage aan mogen leveren”, zegt Helmer Buiteveld, directeur van Seven Stars Noord. 

Matches

Eén van de door de Belastingdienst gestelde criteria was het innovatieve vermogen om passende matches te kunnen maken. “Daarbij gaat het om meer dan alleen kennis en ervaring. ‘Soft skills’ zoals persoonlijke, sociale en intellectuele vaardigheden zijn cruciaal voor een geslaagde samenwerking”, zegt Cora van Ingen, account- en marketingmanager bij Jenrick. “Zowel Seven Stars als Jenrick lopen voorop in het maken van een persoonlijke match. We hebben de kennis, ervaring en de middelen om altijd de beste selectie te maken.”

Versterken
Daarnaast vullen Seven Stars en Jenrick elkaar aan als het gaat om landelijke spreiding “Jenrick dekt vanuit zijn vestiging in Culemborg het zuiden en westen van het land, Seven Stars met zijn vestiging in Zwolle het noorden en oosten”, zegt Buiteveld. “We werken al succesvol samen. Ook voor deze opdracht verwachten we elkaar te versterken in zowel kennis als omvang.”

Variëteit aan thema’s
De twee partijen gaan voor de Belastingdienst voor een grote variëteit aan thema’s IT-specialisten leveren. “Expertisegebieden zijn bijvoorbeeld; Development (Mobility, Social Media), Architectuur, BI, Infrastructuur en Beheer, Servicemanagement, Testing,”, zegt Buiteveld.

Anticyclische groei
Zowel Seven Stars als Jenrick maken een anticyclische groei door. Seven Stars ziet zijn omzet gedurende zijn achtjarige bestaan continu toenemen en Jenrick stevent in 2013 af op zijn hoogste omzet ooit. Seven Stars werkt voor klanten als Wehkamp.nl, ABN AMRO, GDF SUEZ, CJIB en Jenrick voor onder andere ASML, Dienst Justitiële Inrichtingen, IVENT Ministerie van Defensie en ASR. Samen kunnen ze nu ook de Belastingdienst aan hun lijst van opdrachtgevers toevoegen.

Snel naar...