Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Maico van den Brink

Seven Stars groeit! Even geleden kon je al kennis maken met Tamar Noordermeer, onze nieuwe recruiter. Vandaag stelt onze nieuwe accountmanager zich aan je voor. 

"Mijn naam is Maico van den Brink, maar ik word ook wel eens Michael, Marco, Mike of Maickel genoemd. Ik luister naar alle synoniemen en fonetisch gespelde vormen van Maico. Het hebben van een aparte naam past precies bij me. Net even wat anders dan de rest.

Vanaf 1 augustus behoor ik als accountmanager tot één van de sterren van Seven Stars! Ik heb het naar m’n zin hier. De werksfeer is super, iedereen is betrokken en gedreven. Wat mij aanspreekt bij Seven Stars is dat het groeiend is, staat voor kwaliteit en je hebt de mogelijkheid voor ondernemen. Ondernemerschap vind ik erg belangrijk in mijn vak. Het zorgt ervoor dat ik creatief bezig kan zijn en klanten kan helpen bij verschillende ICT-oplossingen. Verder ben ik erg gedreven, houd ik van een uitdaging en ben ik competitief ingesteld. Voor een leuke weddenschap ben ik altijd in. Wie durft?!

Sinds drie jaar woon ik samen met mijn vriendin in het centrum van Zwolle. Erg verleidelijk als je gek bent op eten. Zin in koken? Nee. Restaurantje pakken? Ja, gezellig! Zo kennen we perioden dat we 3 tot 4 keer in de week zijn dineren en lunchen. Dus, mocht je graag een keer lunchen of dineren in Zwolle? Bel mij dan gerust! Ik ken inmiddels alle leuke hotspots. Naast mijn werk houd ik verder van spontane ‘last minute’ acties, sporten, gamen en series kijken.

Mocht je het leuk vinden om eens kennis te maken, schroom dan niet om te bellen op 0648758325 of te mailen naar m.vandenbrink@seven-stars.nl. Tot snel!"

Maico.jpg

Snel naar...