Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Jack de Groot

Tijd om mezelf voor te stellen. 

Mijn naam is Jack de Groot,  ik ben 28 jaar oud en per 1 november ben ik begonnen bij Seven Stars in de rol van Accountmanager Noord Nederland. Mijn ervaringen met Seven Stars zijn tot nu toe erg positief. Ik werd erg leuk ontvangen door collega's en viel, spreekwoordelijk, direct met mijn neus in de boter met uitnodigingen voor o.a. de kerstkaartfoto, teamuitjes en het kerstdiner met de hele organisatie! 

Na mijn studie Commerciële economie ben ik bij mijn vorige werkgever blijven plakken. Hier heb ik 5 jaar de rol van Accountmanager IT gehad. Seven Stars is voor mij een nieuwe uitdaging bij een eerlijke en nuchtere organisatie waar mijn ondernemerschap en durf op de proef gesteld wordt in een professionele omgeving. 

Als echte noorderling woon ik in Groningen, de stad waar ik geboren en getogen ben. Ik woon hier samen met mijn verloofde Yasmin, wanneer de bruiloft is weten we nog niet. Naast mijn werk speel ik graag American Football, mag ik graag reizen samen met Yasmin en hou ik er van om met vrienden af te spreken.

Wil je meer weten of wil je graag een afspraak inplannen, bel of mail me dan gerust.

j.degroot@Seven-Stars.nl

06-57597626

Snel naar...