Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Loek Bueneker

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken mijzelf aan jullie allen voor te stellen. Mijn naam is Loek Bueneker, ik ben 35 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Kim en zoon Lex in Arnhem. Daarnaast is een een baby op komst dus binnenkort ben ik vader van 2 kinderen.

Voordat ik in dienst kwam bij Seven-Stars heb ik 8 jaar gewerkt in de rol van Business Development Manager bij een IT organisatie op het gebied van testen. Hier was ik samen met een collega verantwoordelijk voor het HRM en Commercie voor de regio Noord Oost Nederland. Een tevreden klant, daar krijg ik energie van! Mijn passie bestaat uit het adviseren en begeleiden van IT gerelateerde aanvragen, waarbij ik in samenspraak met mijn relaties de juiste oplossing kan bieden. Ik ben doortastend in mijn werk, lever kwaliteit en communiceer graag op een persoonlijke wijze. Klantgerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het prettig om een vertrouwensrelatie op te bouwen. 

In mijn vrije tijd ben ik veel langs de voetbalvelden te vinden waar ik Lex aan het aanmoedigen ben:-) Daarnaast probeer ik 3x per week te sporten: kickboksen of hardlopen. Maar met de komst van een kleine dame weet ik niet of dit nog in de sterren staat geschreven;-)

Ik ben al druk bezig en heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging binnen Seven Stars. Mocht je verder nog vragen hebben, schroom niet en neem contact met me op.

Snel naar...