Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Mathijs Rave

De eerste weken zijn alweer voorbij dus wordt het hoog tijd om mijzelf eens voor te stellen.

Mijn naam is Mathijs Rave en ik ben sinds 1 september begonnen bij Arcady, een van de business units van Seven Stars. Het is mijn eerste (echte) baan na mijn studie Communication & Multimedia Design en volgens mij had ik het niet beter kunnen treffen. Ik had het gevoel dat ik met open armen werd ontvangen in dit jonge en enthousiaste team. En daar bedoel ik niet alleen Arcady mee, maar ook zeker de mensen van Seven Stars.

Mijn functie is Junior Creative Front-end Engineer en dat is net zo breed als het klinkt, maar voornamelijk ben ik toch wel met front-end development in (op het moment) AngularJS bezig. Verder probeer ik ook nog UX/UI design in mijn werkzaamheden te verwerken.

Inmiddels woon ik alweer 3 jaar samen met mijn vriendin in een appartement net buiten het centrum van Zwolle. In mijn vrije tijd sta ik graag samen met haar in de keuken om van een simpele spaghetti carbonara tot een 5-gangen diner te bereiden. Al moet ik bekennen dat ik het eten ervan misschien nog wel een grotere hobby is, haha.

Als ik er nog wat tijd over heb game ik zo af en toe of pak ik de camera om te fotograferen of ga ik een stukje hardlopen of… zoals je begrijpt kom ik soms wat tijd te kort.

Wil je meer weten of wil je gewoon een keer kennis maken? Neem dan vooral contact op.

 

Mathijs Rave

m.rave@arcady.nl

06 - 5351 5371

Snel naar...