Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Peter Tangelder

Ondertussen ben ik al weer een paar weken in dienst bij Seven Stars Professional Services, dus hoog tijd om mij voor te stellen: mijn naam is Peter Tangelder en ik ben per 1 augustus gestart als technisch specialist. Enthousiasme, passie, diepgaande technische kennis en openheid waren zaken die mij vanaf het eerste contact direct opvielen. De positieve energie die door Seven Stars wordt uitgestraald is duidelijk voelbaar, niet in de laatste plaats door de bewonderenswaardige expeditie voor Stars for Kids.

Het voelt direct goed om deel te mogen uitmaken van deze groeiende organisatie. In de afgelopen jaren heb ik de nodige kennis opgedaan op het gebied van software ontwikkeling, voornamelijk gericht op web applicaties op het Microsoft .NET platform. Bij Seven Stars krijg ik alle ruimte om deze kennis verder uit te diepen en bij te blijven met de laatste technieken en ontwikkelmethodes. Een fantastische kans die ik natuurlijk met beide handen aangrijp. Met mijn ervaring in het uitvoeren van projecten kan ik bijdragen aan het realiseren van innovatieve applicaties voor onze klanten.

Ik ben een geboren en getogen Achterhoeker, maar (via Arnhem) nu samenwonend in het prachtige dorp Driel bij Arnhem. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten, motorrijden en daarnaast natuurlijk reizen naar mooie plekjes in binnen- en buitenland.

Nieuwsgierig naar het uitvoeren van projecten, kennis over technieken of methoden? Neem contact op om kennis te maken, mail naar p.tangelder@seven-stars.nl.

Snel naar...