Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega René Kleine

Een nieuwe job, bij een nieuw bedrijf. Nieuwe collega’s en nieuwe klanten. Daar hoort ook een stukje bij voor op de website van Seven Stars.

Mijn naam is René Kleine, 25 jaar oud en afkomstig uit Hoogeveen. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik via mijn afstudeerstage in de ICT-sector terecht gekomen, iets wat ik nooit verwacht had. Het bemiddelen in tijdelijke en vaste IT functies vind ik erg leuk om te doen, en het geeft me veel voldoening als ik een opdrachtgever kan helpen zijn business goals te verwezenlijken door te helpen met het vinden van de juiste ICT-specialist.

Sinds 2 februari ben ik bij Seven Stars in dienst als accountmanager voor de regio Noord. Als aanvulling op het team om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Ik vind Seven Stars een geweldige organisatie waarbij de klant écht centraal staat. Daarnaast is het een organisatie waarbij alles fantastisch geregeld is voor freelancers, opdrachtgevers en medewerkers waardoor iedereen graag vóór en mét Seven Stars samenwerkt.

Naast mijn werk ben ik graag met mijn hobby bezig en dat is het kweken van vogels. Daarnaast sport ik graag. Ik doe aan kickboksen en ren graag survivalruns, waarbij ik een portie modder niet uit de weg ga.

Mocht het je leuk lijken om een keer kennis met mij te maken, schroom dan niet en bel of mail me voor een afpsraak op 06-81479277 of r.kleine@seven-stars.nl

 

 

Snel naar...