Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Tristan Nijboer

We hebben er weer een nieuwe collega bij! Vandaag stelt hij zich aan je voor.

"Hallo, ik ben Tristan Nijboer, 25 jaar oud en sinds medio mei werkzaam als junior recruiter bij Seven Stars. In de korte tijd die ik hier nu werk heb ik Seven Stars leren kennen als een dynamisch bedrijf met ontzettend leuke en gedreven collega’s. Interessante opdrachten in een continu veranderende markt zorgen hier voor een mooie uitdaging. Ik pak dan ook met plezier elke dag de trein naar Zwolle. Die trein vertrekt trouwens uit Raalte, waar ik sinds drie maanden woon samen met mijn vriendin Manon. Na jaren in Groningen te hebben gewoond vanwege mijn studie Psychologie aan de RuG, heb ik besloten terug te keren naar Raalte, de plaats waar ik geboren en getogen ben. Raalte ligt ongeveer 25 km ten zuidoosten van Zwolle, dus hier werken voelt als een thuiswedstrijd!

Vanuit mijn studie Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie ben ik erg geïnteresseerd in de mens achter een werknemer. Hoe ben je als mens en wat zijn jouw drijfveren? Ik geloof dat een goede person-job fit dé sleutel is tot succes en plezier in je werk. Hierbij spelen zowel iemands skills, als zijn persoonlijkheid een belangrijke rol. Daarom past de persoonlijke aandacht die bij Seven Stars centraal goed bij mij. En hoewel het feit dat ik geen IT-achtergrond heb een uitdaging is, ben ik vol vertrouwen dat het helemaal goed komt!

In mijn vrije tijd heb ik een passie voor voetbal; ik speel zelf op recreatief niveau bij Rohda Raalte en ben enthousiast Feyenoordsupporter. Daarnaast houd ik van schrijven, lezen en af en toe een goede serie kijken. Tenslotte ben ik gek op koken. Meer weten? Neem gerust contact met me op, want ik maak graag een keer kennis met je. Tot snel!

Tristan Nijboer

t.nijboer@seven-stars.nl

06 12864814

Snel naar...