Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Viviënne!

Hallo allemaal, ik ben Viviënne van Kesteren, 24 jaar oud en sinds 27 september werkzaam als Junior Recruiter bij Seven Stars. Het is mijn eerste echte baan na het afronden van de studie Communicatie en zoals het nu lijkt ben ik in een heel leuk, enthousiast en gedreven team beland. Na vijf jaar in Groningen te hebben gewoond, woon ik sinds juli weer in Dronten.

Door mijn studie Communicatie en het werken in de Horeca vind ik klantcontact erg belangrijk tijdens het werk. Hierdoor heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat een klant met een fijn gevoel vertrekt. Tijdens mijn studie Communicatie heb ik op verscheidene gebieden trainingen gehad, zo vind ik het super leuk om presentaties te geven en gesprekken aan te gaan met mensen. Ik denk dat dit als Junior Recruiter erg belangrijk is.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om mijn hoofd leeg te maken op de golfbaan. Daarnaast houd ik van sporten, zeilen en vind ik het erg fijn om te ontspannen met een leuke serie of film. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op, want ik maak graag kennis met je.

Tot snel!

Viviënne van Kesteren
v.vankesteren@seven-stars.nl 

Snel naar...