Nieuws

Even voorstellen: nieuwe collega Tamar Noordermeer

Een stukje over mezelf en mijn eerste weken bij Seven Stars schrijven werd aan mij gevraagd. HELP! Was mijn eerste gedachte. Want ik schrijf liever over andere dingen dan mezelf. Maar ik zie het als een uitdaging en daar hou ik wel van, dus ook deze uitdaging ga ik graag aan!

Ik kom uit Eindhoven en woon nu sinds kort samen met mijn vriend in het mooie dorp(je) Vaassen. In mijn vrije tijd ben ik actief in de turnvereniging, maak ik regelmatig een paardrij-ritje, ben ik sportief bezig en vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn.

Sinds 16 juni ben ik bij Seven Stars in dienst als Junior Recruiter. En dit bevalt erg goed! Het was in het begin wel erg veel informatie wat allemaal mijn kant op kwam. Want ik heb geen ICT achtergrond en wist voordat ik bij Seven Stars kwam werken niet veel van ICT. Ondertussen weet ik er gelukkig al een beetje meer van af, maar het zal nog wel even abracadabra blijven in sommige gevallen! Gelukkig heb ik hele behulpzame collega’s. Het werk zelf is heel leuk om te doen. Af en toe hectisch en druk, maar gelukkig ook wel tijd om te lachen samen. De zoektocht naar de juiste kandidaat is niet altijd even makkelijk en soms een flink gepuzzel. Maar dit maakt het ook juist wel weer leuk! En het geeft veel voldoening als het toch weer is gelukt.

Wil je met mij kennismaken? Bel me op 06-42725719 of mail t.noordermeer@seven-stars.nl

Tot snel!

Tamar.jpg

Snel naar...