Nieuws

Gratis LinkedIn training door recruiters Seven Stars

Na jaren van toename, zien we in Nederland gelukkig weer een afname van de werkloosheid. Toch zijn er nog altijd duizenden mensen die ongewenst thuis zitten. Kandidaten die graag willen, maar er nog niet in slagen een plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Daar gaan we verandering in brengen!

Gesteund door Seven Stars heeft een deel van ons recruitment team (Niels, Tamar & Tristan) zich namelijk aangesloten bij een initiatief van Stiching De Broekriem. Uit naam van deze stichting zullen zij als vrijwilliger LinkedIn-trainingen gaan geven aan welwillende werkzoekenden. Toen onze recruiters hoorden van dit initiatief, waren ze meteen enthousiast. “Voor ons is LinkedIn één van de gereedschappen die wij dagelijks gebruiken voor het vinden van de juiste kandidaten. Het is mooi om onze ervaring en kennis nu te kunnen delen met mensen die graag willen, maar niet precies weten hoe ze met LinkedIn succesvol kunnen zijn”, aldus Tristan. Collega Tamar sluit zich hierbij aan: “Ik vind het erg leuk om mensen te laten zien hoe ze hun LinkedIn profiel en netwerk voor hun kunnen laten werken, en zo dus ook makkelijker een nieuwe baan vinden. Er zijn heel veel simpele tips en trucs waarmee je met weinig moeite en tijd, groot resultaat kunt behalen.”


De training zal zich, in tegenstelling tot veel andere initiatieven, niet zozeer richten op hoe je een goede profielpagina kunt maken. Op internet staan namelijk talloze stappenplannen voor het maken een goed profiel (bijvoorbeeld deze). In plaats daarvan zal de training zich richten op wat je met LinkedIn kan. Hoe vind je passende vacatures en hoe kan je het maximale uit je netwerk halen?
Het antwoord op deze (en meer) vragen krijg je in de training “Je nieuwe baan via LinkedIn”. Meer weten of een keer een training bijwonen? Volg ons dan op Twitter!


@t_noordermeer
@nielsmoelard
@tristan_nijboer

Snel naar...