Nieuws

RDW selecteert Seven Stars voor inhuur IT-specialisten

Zwolle, 22 mei 2015

Het Zwolse IT-bedrijf Seven Stars is op basis van een aanbestedingsprocedure door de RDW geselecteerd als partner voor het leveren van IT-specialisten. Het contract hiervoor is vandaag officieel getekend.

De overeenkomst houdt in dat Seven Stars IT-specialisten mag leveren en contracteren. “De RDW is een grote speler met belangrijke taken waar ICT een cruciale rol in speelt. We zijn enorm trots dat we hier nu een bijdrage aan mogen leveren”, zegt Helmer Buiteveld van Seven Stars.

Matches
Eén van de door de RDW gestelde criteria was het innovatieve vermogen om passende matches te kunnen maken. “Daarbij gaat het om meer dan alleen kennis en ervaring. ‘Soft skills’ zoals persoonlijke, sociale en intellectuele vaardigheden tellen net zo goed mee voor een geslaagde match”, zegt René Kleine, accountmanager bij Seven Stars. “Seven Stars loopt voorop in het matchen op het persoonlijk vlak. We hebben de ervaring, de kennis, de middelen én een uitgebreid kandidatenbestand om een goede selectie te maken.”

Variëteit aan thema’s
Seven Stars gaat voor de RDW voor een grote variëteit aan thema’s IT-specialisten leveren. “Expertisegebieden zijn bijvoorbeeld; Development, Architectuur, BI, Infrastructuur en Beheer, Servicemanagement, Testing,”, zegt Buiteveld. “De RDW is een belangrijke en innovatieve werkgever op ICT-gebied in Noord Nederland. Voor onze medewerkers, freelancers en partners is de RDW dan ook een klant waar zij graag hun kennis en expertise mee willen delen.”

10-Jarig bestaan
Seven Stars is sinds 2005 specialist op het gebied van het detacheren van IT professionals. Seven Stars ziet zijn omzet gedurende zijn bestaan continu toenemen, in 2014 is de omzet zelfs verdubbeld ten opzichte van 2013. “Groei is voor ons geen doelstelling op zich, maar wij zien onze groei als het resultaat van onze dienstverlening. Een nieuwe klant als de RDW levert hier natuurlijk ook weer een mooie bijdrage aan”, zegt Buiteveld.  Seven Stars werkt voor klanten als Wehkamp.nl, DUO, CJIB, ABN AMRO, Engie (voorheen GDF SUEZ) en Belastingdienst. In juni gaan de medewerkers van Seven Stars de Mont Blanc beklimmen. Dit doen ze enerzijds om het 10-jarig bestaan van Seven Stars te vieren, en anderzijds om geld in te zamelen voor twee goede doelen. Dit doet Seven Stars voor Monicares en de Make-a-wish foundation. Inmiddels is er al ruim drieëndertigduizend euro opgehaald voor deze goede doelen. Voor meer informatie over deze expeditie kunt u terecht op www.starsforkids.nl.

Snel naar...