Nieuws

Seven Stars trotse partner van IJsbeelden Festival

Van 7 december tot en met 26 januari ligt de rode loper uit. Zwolle wordt in deze weken geregeerd door coole koningen en ijzige koninginnen. Tijdens het IJsbeelden Festival wandelt u door 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Onze rijke geschiedenis van vorsten en vorstinnen komt tot leven in kraakhelder ijs en glinsterend sneeuw. 

Seven Stars is trotse partner van dit evenement, dat vorig jaar 145.000 bezoekers trok, en heeft de website ijsbeelden.nl technisch gerealiseerd. 
De website straalt het gezellige, warme, winterse gevoel uit dat precies past bij het IJsbeelden Festival. “Wij zijn erg tevreden over het resultaat van de website”, stelt Marius Nijland, algemeen directeur van Seven Stars.

Met het gezin of met collega’s, centraal staan natuurlijk de ijsbeelden, maar er is veel meer vermaak en ook is er extra aandacht gegeven aan de catering dit jaar. Voor bedrijven zijn er mogelijkheden het jaar ‘koninklijk’ af te sluiten met een ‘Diner Show’. Voor gezinnen biedt het Winterpaviljoen gezellig borrelen, een lekker hapje eten, genieten in het warme Winterpaviljoen met mooi uitzicht. “Seven Stars is graag partner van dit IJsbeelden Festival, omdat we het gewoon erg gaaf vinden wat hier is neergezet”, geeft Nijland als reden weer voor het partnerschap met het IJsbeelden Festival. “We vinden het goed voor de regio Zwolle dat dit soort evenementen er zijn. Ik zou zeggen geniet ervan!”

Snel naar...