Nieuws

Seven Stars wint aanbesteding Noordelijke Provincies

Seven Stars is, op basis van een aanbestedingsprocedure, door de Provincie Friesland, Groningen, Drenthe en BIJ12 geselecteerd als een van de partners voor het leveren van ICT-specialisten. Het contract hiervoor is vandaag officieel ondertekend. De partijen gaan een samenwerking aan voor in ieder geval 2 jaar met een optie tot verlenging. 

De samenwerking houdt in dat Seven Stars de ICT- specialisten mag leveren en contracteren voor de Provincies Friesland, Groningen, Drenthe en BIJ12. Het is voor ieder van deze partijen van belang om ontwikkelingen te ondersteunen met inzet van eigentijdse en innovatieve ICT-toepassingen. “We zijn enorm trots dat we hier nu een bijdrage aan mogen leveren”, zegt Helmer Buiteveld, directeur van Seven Stars Noord.

Matchingsproces
Eén van de door de Provincies en BIJ12 gestelde criteria was het vermogen om ICT-professionals te leveren die beschikken over specifieke kwalificaties en competenties. Daarbij gaat het om meer dan alleen kennis en werkervaring van de ICT-professional. “Juist ook soft skills zoals persoonlijke, sociale en intellectuele vaardigheden zijn van cruciaal belang voor een geslaagde samenwerking. Seven Stars heeft bewezen dit matchingsproces te beheersen en de juiste ICT-professionals te kunnen leveren die beschikken over de gevraagde (soft) skills. We kijken uit naar een prettige samenwerking. ” aldus Buitenveld.

Snel naar...