Nieuws

Seven Stars wint prijs voor sportiefste ondernemersinitiatief van 2015

De Stars for Kids Expedition is zaterdag tijdens de vijfde editie van het SportGala Zwolle uitgeroepen tot het sportiefste ondernemersinitiatief van 2015. Het project versloeg het sportieve initiatief van zowel schoonmaakbedrijf Novon als die van stichting ZOOM. De bijbehorende award werd uitgereikt door Mariska Pekkeriet van Dommerholt Advocaten.

ontvangst laurus prijs

De categorie sportiefste ondernemersinitiatief stond tijdens het SportGala Zwolle voor het eerst op het programma. De strijd ging tussen drie initiatieven, waarvan de Stars for Kids Expedition van Seven Stars ICT Group de meeste publieksstemmen kreeg. En dat wordt gewaardeerd! Het winnen van de prijs is voor Seven Stars de kers op de taart.

Seven Stars bestond vorig jaar tien jaar en het jubileum werd gevierd met de Stars for Kids Expedition, een beklimming van de Mont Blanc. Na een intensieve voorbereiding van maar liefst acht maanden, waarin van de deelnemers flinke porties discipline en doorzettingsvermogen werd geƫist, trotseerden we in juni de Mont Blanc. Onder barre weersomstandigheden, waaronder vorst en veel sneeuw, haalden een aantal collega's uiteindelijk de top. Met die beklimming werd er geld opgehaald voor twee goede doelen: Make-A-Wish Nederland en de Monicares Foundation. Uiteindelijk leverde de Stars for Kids Expedition het mooie bedrag van 39.000 duizend euro op.

Snel naar...