Nieuws

Sa is it mar Krekt

Afgelopen zaterdag, 19 september, heeft op de Friese wateren rond Sneek weer het jaarlijkse SevenStars ViaWindesheim Zeilevent plaatsgevonden. In deze 9e editie hebben meer dan 40 mensen in 9 schepen de hele dag gezeild. Het weer was fantastisch, het zonnetje scheen en er stond een goede windkracht 4. In de ochtend heeft iedereen tijdens het zeilen instructies gekregen van de op iedere boot aanwezige zeilinstructeur van Krekt Sailing. Na de heerlijke lunch kon het geleerde in de praktijk worden gebracht in 2 heuse zeilwedstrijden. Op het uitgezette parcours ging het er heet aan toe en was er zelfs contact tussen meerdere schepen. Dat hoort er bij als je op het scherpst van de snede strijdt en uiteindelijk was er gelukkig geen schade. Tijdens de afsluitende BBQ werd de geslaagde dag door iedereen vol enthousiasme geƫvalueerd.

Al met al weer een zeer geslaagde dag oud-studenten en afstudeerders van de Windesheim ICT opleidingen! Met dank aan de andere sponsoren die deze dag mogelijk maakten: Actemium Nederland, ICT Automatisering, ilionx, Cegeka, Krekt.

Volgend jaar klaar met de studie HBO-ICT en als extra ballast of actief zeiler meedoen aan de lustrumeditie? Houd dan de LinkedIn-groep ViaWindesheim in de gaten.

undefined

Snel naar...