Nieuws

Stage bij Seven Stars

Mijn naam is Berend Hilverts. Ik volg een HBO-ICT opleiding aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Mijn studierichting is Software Engineering, ik ben daarom vooral bezig met het ontwikkelen van software.

Stageopdracht
Van september tot en met januari heb ik in het kader van mijn opleiding een stageopdracht uitgevoerd bij Seven Stars. De opdracht bestond uit het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor iOS, Android en Windows Phone met behulp van Xamarin en C#. Ik heb veel geleerd van de opdracht en van de collega's. Naast dat ik geleerd heb hoe ik een mobiele applicatie kan ontwikkelen, heb ik bijvoorbeeld ook geleerd hoe ik de structuur van zo'n applicatie op kan zetten en hoe ik de applicatie goed kan (unit) testen. Het was een erg interessante opdracht, ik had voor de stage nog weinig ervaring met de ontwikkeling van mobiele applicaties.

Afstudeerstage
De stage is mij zeer goed bevallen en daarom heb ik gevraagd of het mogelijk was om ook mijn afstudeerstage hier uit te voeren. Nu werk ik van februari tot juli aan mijn afstudeeropdracht bij Seven Stars. De opdracht die ik nu uitvoer verschilt ontzettend van de opdracht die ik in de stageperiode heb gedaan. De huidige opdracht bestaat uit het ondersteunen van testprocessen in een Angular webapplicatie, door de implemenatie van end-to-end tests. End-to-end tests zijn functionele testen, die worden gebruikt om te testen of de applicatie van begin tot eind werkt zoals de gebruiker van de applicatie het zou verwachten. Nadat mijn opdracht is afgerond, zullen end-to-end tests geschreven worden als er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Mijn ervaring
Ik heb ook bij andere bedrijven stages uitgevoerd, maar bij Seven Stars bevalt het stagelopen het best. De medewerkers geven mij echt het gevoel dat ik deel uitmaak van het team. Ideeën die ik naar voren breng worden zeer gewaardeerd en er wordt interesse getoond in mijn mening. Ik krijg veel ruimte om nieuwe technieken te leren en word daarin goed begeleid. Daarnaast is ook de sfeer op de werkvloer erg goed. 
Kortom, mijn ideale stageplek!

 

Snel naar...