Nieuws

Afstuderen bij Seven Stars

Vorig jaar studeerde Milan Bon af bij Seven Stars. Dit jaar hebben we weer twee stagiaires. Eén van hen, Johan Tiesinga, vertelt.

"Drie en een half jaar geleden ben ik begonnen met mijn studie Informatica op Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik heb zeer bewust gekozen voor Informatica doordat ik op de middelbare school al bezig was met het ontwikkelen van kleine applicaties. Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met afstuderen bij Seven Stars.

De door Seven Stars aangeboden opdracht leek mij een zeer uitdagende opdracht en ik mag graag uitdagende problemen oplossen. De applicatie die ik aan het ontwikkelen ben voor Seven Stars zal ondersteuning bieden bij het beheren van diensten in de cloud. Op het moment is het veel moeite om alle diensten in de cloud te beheren en zijn fouten makkelijk gemaakt. Om dit probleem op te lossen ontwikkel ik een applicatie waarin het beheren eenvoudiger wordt gemaakt door het automatisering/versimpeling van de standaard acties.

Op het moment ben ik net over de helft van de afstudeerperiode van twintig weken. In die tijd heb ik kennis gemaakt met de werksfeer bij Seven Stars. De sfeer die ik ervaar is zeer open en gezellig. De collega’s zijn ook altijd bereid om vragen te beantwoorden en te helpen. De sfeer helpt goed om elke dag weer vrolijk naar Seven Stars te gaan."

Johan Tiesinga, stagiair van de opleiding Informatica aan Hogeschool Windesheim

Snel naar...